Fursecuri cu migdale si crema de ciocolata

de alinutza1983 in Dulciuri, 15 Oct 2011 | 1753 vizualizari

 

Ideale pentru zilele reci de toamna...alaturi de o cafea / ciocolata fierbinte....

 

INGREDIENTE

Pentru aluat :

  • 150 gr. faina;
  • 100 gr. migdale macinate;
  • 2 oua;
  • 1 galbenus;
  • 130 gr. unt;
  • 120 gr. zahar pudra;
  • 1 plic zahar vanilat.

Pentru crema :

  • 200 gr. ciocolata neagra;
  • 150 ml smantana dulce

Pentru decor:

  • zahar pudra
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si crema de ciocolata:

1. Mai intai punem intr-un castron mare faina, ouale,galbenusul,zaharul,untul taiat bucati si inmuiat la temperatura camerei, apoi adugam migdalele macinate si zaharul vanilat. Toate aceste ingrediente se vor framanta bine cu mainile, urmand ca , la final, sa obtinem un aluat omogen. Acest aluat se acopera cu folie si se da la frigider circa 30 de minute.


2. Dupa scurgerea timpului mentionat, pe o plansa presarata cu faina , intindem o foaie grosuta , din care vom decupa biscuiteii su ajutorul formelor speciale.


3.Cat timp dam la copt fursecurile ( cam 20 min ) , ne ocupam si de pregatirea cremei de ciocolata; astfel, topim ciocolata intr-un vas pus la baine-marie sau la microunde si, cand s-a racit , se incorporeaza in frisca obtinuta din smantana batuta.



Biscuitii raciti se vor umple cu poshul cu aceasta crema de ciocolata si se vor servi pudrati cu zahar pudra. Sunt perfecti langa o ciocolata fierbinte , intr-o zi racoroasa de toamna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

15.10.2011, 20:39

vreau un platouas plin cu fursecuri de la tine

alinutza1983 1

16.10.2011, 00:08

mamaieelena 1

17.10.2011, 16:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tiramisu Milkshake
  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Kinder pingui