Fursecuri cu migdale si crema de migdale

de rodicaspring in Dulciuri, 21 Dec 2014 | 882 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr.migdale macinate,
  • 180 gr.zahar,
  • 2 galbenusuri,
  • 400 gr.faina,
  • praf de copt,
  • unt 200 gr .
  • Crema cu care se lipesc fursecurile se face din
  • 200 gr migdale prajite si macinate,
  • 250 unt frecat cu 200 zahar,
  • aroma de migdale si vanilie.
  • Glazura se face din
  • ciocolata topita cu 50 gr frisca si se ornamenteaza dupa gust.
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu migdale si crema de migdale:

Se amesteca toate incredientele se da aluatul la rece pentru o ora , se intinde foaie si se fac diferite forme decupate.Se da la cuptor la 150 de grade pina se coc, dupa preferinta , mai prajite sau mai putin .


Crema cu care se lipesc fursecurile una de alta,iar crema se face din se face din 200gr migdale prajite si macinate, 250gr unt, aroma de migdale si vanilie.Se freaca untul cu 200gr zahar apoi se adauga aromele si putina cacao.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu migdale si crema de migdale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

21.12.2014, 21:25

Bine ai venit!

rodicaspring 1

21.12.2014, 21:51

multumesc

Bya Ralu 1

06.01.2015, 03:32

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri alb-negru