Stelute,inimioare si floricele..

de eclerash in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 2494 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml lapte cald
  • 1 lingurita sare
  • 1 jum ceasca ulei
  • susan
  • mac
  • miez floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute,inimioare si floricele..:

Se cerne faina si se face o gropita in mijloc in care se pune drojdia.Peste,se toarna laptele caldut si se framanta un aluat elastic.Se adauga sarea si ulei si se framanta bine.Se lasa la dospit o ora.Apoi incepem sa facem forme(depinde de ustensilele pe care le detinem)apoi mai lasam formele sa dospeasca inca 15 minute.Dupa cele 15 minute le oparim intr-un vas pana cand acestea se ridica la suprafata.Le asezam pe tava si presaram peste ele susan,mac si miez de floarea soarelui...Le punem la cuptor pt cca 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute,inimioare si floricele.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

housy 1

26.11.2010, 13:57

astea chair trebuie incercate, si-asa am musafiri pe 1 Decembrie ii dau pe spate, clar...

epurasha2bb 1

26.11.2010, 14:12

super arata! si vorba lui Nicolae, merg cu o bere la un meci! hai ca am completat tabloul! Care mai vine cu o idee sa completam imaginea?imi place ideea cu miezul de floarea soarelui5f!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:45

excelente

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

10200 puncte

Panacris

5191 puncte

Meea

5007 puncte

RODIMUR

4528 puncte

Rocsi

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de dovlecei cu taitei lati
  • 04

    S

  • 05

    D

  • 06

    L

  • 07

    MA

  • 08

    MI

  • 09

    J

  • 10

    V

RETETA RECOMANDATA
Desert tort Fanta