Stelute,inimioare si floricele..

de eclerash in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 1698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml lapte cald
  • 1 lingurita sare
  • 1 jum ceasca ulei
  • susan
  • mac
  • miez floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute,inimioare si floricele..:

Se cerne faina si se face o gropita in mijloc in care se pune drojdia.Peste,se toarna laptele caldut si se framanta un aluat elastic.Se adauga sarea si ulei si se framanta bine.Se lasa la dospit o ora.Apoi incepem sa facem forme(depinde de ustensilele pe care le detinem)apoi mai lasam formele sa dospeasca inca 15 minute.Dupa cele 15 minute le oparim intr-un vas pana cand acestea se ridica la suprafata.Le asezam pe tava si presaram peste ele susan,mac si miez de floarea soarelui...Le punem la cuptor pt cca 15 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute,inimioare si floricele.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

housy 1

26.11.2010, 13:57

astea chair trebuie incercate, si-asa am musafiri pe 1 Decembrie ii dau pe spate, clar...

epurasha2bb 1

26.11.2010, 14:12

super arata! si vorba lui Nicolae, merg cu o bere la un meci! hai ca am completat tabloul! Care mai vine cu o idee sa completam imaginea?imi place ideea cu miezul de floarea soarelui5f!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:45

excelente

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu gem