Stelute,inimioare si floricele..

de eclerash in Dulciuri, 22 Oct 2010 | 3630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g faina
  • 25 g drojdie
  • 250 ml lapte cald
  • 1 lingurita sare
  • 1 jum ceasca ulei
  • susan
  • mac
  • miez floarea soarelui
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stelute,inimioare si floricele..:

Se cerne faina si se face o gropita in mijloc in care se pune drojdia.Peste,se toarna laptele caldut si se framanta un aluat elastic.Se adauga sarea si ulei si se framanta bine.Se lasa la dospit o ora.Apoi incepem sa facem forme(depinde de ustensilele pe care le detinem)apoi mai lasam formele sa dospeasca inca 15 minute.Dupa cele 15 minute le oparim intr-un vas pana cand acestea se ridica la suprafata.Le asezam pe tava si presaram peste ele susan,mac si miez de floarea soarelui...Le punem la cuptor pt cca 15 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stelute,inimioare si floricele.." nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

housy 1

26.11.2010, 13:57

astea chair trebuie incercate, si-asa am musafiri pe 1 Decembrie ii dau pe spate, clar...

epurasha2bb 1

26.11.2010, 14:12

super arata! si vorba lui Nicolae, merg cu o bere la un meci! hai ca am completat tabloul! Care mai vine cu o idee sa completam imaginea?imi place ideea cu miezul de floarea soarelui5f!

gaby_gabytza 1

29.09.2011, 08:45

excelente

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de desert austriac