Fursecuri cu ness

de -Licurici- in Dulciuri, 13 Noi 2016 | 1624 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 130 g faina;
  • 100g zahar;
  • 1 ou;
  • 2 lingurite cu ness;
  • 1 praf de sare;
  • 1 lingurita esenta de rom;
  • zahar brun, optional.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu ness:


  1. Faina se cerne si se amesteca cu zaharul, sarea, ness-ul si esenta de rom.

  2. Se adauga oul si se amesteca pana se obtine un aluat.

  3. Daca este nevoie, se mai adauga faina.

  4. Se intinde aluatul cu un sucitor si se taie in forme.

  5. Frursecurile se aseaza intr-o tava cu hartie de copt, iar deasupra se presara zahar brun.

  6. Se dau la cuptorul preincalzit, 15-20min.

  7. Se servesc cu cafea sau ceai.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu ness" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

-Licurici- 1

13.11.2016, 21:40

Zamfira 1

13.11.2016, 22:40

mihaelar63 1

08.12.2016, 11:48

Si eu doresc !!! Vad ca prepari si cafeluta dupa pofta

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

5592 puncte

Lau

Lau 9

4159 puncte

Constelatialeu

3711 puncte

RODIMUR

2956 puncte

Rocsi

2904 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Rosii uscate, conservate in ulei
  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa crema de rosii, cu parmezan si crutoane

de RODIMUR 7

ieri la 22:49

Chec cu pere si ciocolata

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:34

Ciorba radauteana

de oanapl 6

pe 22.09 la 22:12

Desert chec cu cacao si banane

pe 21.09 la 16:28

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti fragezi pentru micul dejun