Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura

de -Miti- in Prajituri, 16 Apr 2011 | 4141 vizualizari

 

Din cartea "Biscuits & Slices".
Am folosit margarina de data aceasta si mi-a intrat putin mai multa faina,dar ptr unt raman cantitatile de mai jos.

 

INGREDIENTE

  • 125 gr unt
  • 1 cup de zahar
  • 1 ou
  • 2 cup de faina
  • 1 1/2 lingurita de praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1/2 cup nuca de cocos
  • 1/2 cup gem de zmeura 
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura:


Se bate untul cu zahar si ou cu un mixer electric pana devine cremos.


Adauga faina,praful de copt,sarea si nuca de cocos.


Se acopera bolul si se da la frigider 30 minute.


Se formeaza bilute cu mana ,se pun in tava si se turtesc putin cu dosul lingurii.


Se pun in tava,la o distanta de 3 cm.


Se coc cam 10 minute.


Se lasa sa se raceasca , se unge o rondea cu gem si se acopera cu alta.


 

TIPS-URI

1

1 cup = 1 cana de 200 m

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos si gem de zmeura" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bucataras Medi 1

17.04.2011, 12:49

taman bune pentru cafeaua pe care tocmai o beau.................

mena29 1

17.04.2011, 14:15

adry88 1

10.05.2011, 15:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura felii de London