Fursecuri cu nuci si ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 6247 vizualizari

 

INGREDIENTE

Fursecuri

  • 350 g nuci macinate
  • 150 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1 pliculet amoniac
  • faina cat cuprinde pentru un aluat nu foarte tare
  • 100 g unt

Umplutura:

  • gem/dulceata

Glazura:

  • 150 g ciocolata
  • 70 ml frisca lichida
  • bombonele colorate(optional)
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si ciocolata:

Mixam untul cu zaharul pudra ,ouale  ,amoniacul si 50 g faina.Lasam sa se odihneasca 1 ora.

Adaugam nucile si faina pentru un aluat nu foarte tare.

Intindeti cu sucitorul o foaie potrivit de subtire(0.5 cm) si taiati cu formele dorite fursecurile.

Dati la cuptor pana se auresc putin.

 

Cand sunt reci le umplem cu gem si le ornam cu glazura si bombonele.

TIPS-URI

1

Daca le tineti intr-o punga peste noapte vor fi foarte fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (20)

ionela2682 1

21.11.2012, 08:52

Lavinia 1

21.11.2012, 09:03

Multumesc

gio 1

15.12.2013, 17:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Reteta de pandispan cu visine