Fursecuri cu nuci si ciocolata

de Lavinia in Prajituri, 18 Noi 2012 | 2449 vizualizari

 

INGREDIENTE

Fursecuri

  • 350 g nuci macinate
  • 150 g zahar pudra
  • 3 oua
  • 1 pliculet amoniac
  • faina cat cuprinde pentru un aluat nu foarte tare
  • 100 g unt

Umplutura:

  • gem/dulceata

Glazura:

  • 150 g ciocolata
  • 70 ml frisca lichida
  • bombonele colorate(optional)
Portii: 30
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri cu nuci si ciocolata:

Mixam untul cu zaharul pudra ,ouale ,amoniacul si 50 g faina.Lasam sa se odihneasca 1 ora.


Adaugam nucile si faina pentru un aluat nu foarte tare.


Intindeti cu sucitorul o foaie potrivit de subtire(0.5 cm) si taiati cu formele dorite fursecurile.


Dati la cuptor pana se auresc putin.



Cand sunt reci le umplem cu gem si le ornam cu glazura si bombonele.

 

TIPS-URI

1

Daca le tineti intr-o punga peste noapte vor fi foarte fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuci si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

ionela2682 1

21.11.2012, 08:52

Lavinia 1

21.11.2012, 09:03

Multumesc

gio 1

15.12.2013, 17:15

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si Ceva fin Delaco