Fursecuri de catifea

de AndreeaJ in Prajituri, 16 Ian 2011 | 7016 vizualizari

COMENTARII (24)

elena1988 1

16.01.2011, 14:42

ce dragutze sunt, ai folosit colorant.

diaconta 1

16.01.2011, 15:02

imi plac

divainbucatarie 1

16.01.2011, 15:05

frumoase!

Miha 1

16.01.2011, 15:25

Foarte frumoase!
Ce e siropul Grenadine?

LUK 1

16.01.2011, 15:45

frumoase si bune

zaharia_mihaela2005 1

16.01.2011, 15:45

foarte frumoase

La Ancuta 1

16.01.2011, 15:52

MIUTA 1

16.01.2011, 16:09

aziz 1

16.01.2011, 17:45

aratoase ca piersicile

Rocsi 1

16.01.2011, 19:02

tare frumoase

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:31

Aziz, sunt chiar facute chiar din compozitia de "piersici", numai ca eu n-am mai stat sa le scobesc si sa le asamblez

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:32

Miha, am pus mai multe poze ca sa se vada mai clar. Daca nu se vede bine in poza, intra pe blog, e acolo poza mai mare. Pup.

RuxyRux 1

16.01.2011, 20:34

Chiar spectaculoase!!!! Le pun la favorite

AndreeaJ 1

16.01.2011, 20:35

Elena, nu e colorant, e un sirop, care se numeste Grenadine. Are un gust parfumat si e destul de rosu. Acum daca o contine ala colorant, nu mai zic . Data viitoare cred ca incerc cu suc de sfecla. O merge?

laylalala 1

16.01.2011, 23:30

arata foerte bine

MotanLaOale 1

17.01.2011, 10:05

frumoase

mamaieelena 1

17.01.2011, 10:21

originale

Anamaria7 1

17.01.2011, 23:15

ce frumoase sunt!

andreea123 1

18.01.2011, 01:03

arata foerte bine !

NikoS 1

23.01.2011, 21:25

super ,vreau sa fac si eu dar de unde procur siropGRENADINE?

NikoS 1

23.01.2011, 21:26

TE ROG SA MI DAI RASPUNS PTR CA TREBIUE SA FAC

AndreeaJ 1

24.01.2011, 16:08

NikoS, iarta-ma, abia acum am vazut mesajul tau, eu am gasit acest sirop Grenadine intr-un magazin Angst. L-am gazut o data si in Cora la sectiunea siropuri. Succes!

NikoS 1

26.01.2011, 20:51

multumesc ,maine incerc sa fac fursecurile ,sper sa si reusesc

AndreeaJ 1

26.01.2011, 21:28

NicoS, daca nu gasesti, atunci incearca sa faci tu acasa siropul. 1 cana de apa, 1 ceasca de zahar, zahar vanilat , le fierbi pana scad la jumatate si se formeaza un sirop mai gros, dupa care adaugi colorant alimentar rosu. Ca si consistenta cred ca e la fel, gustul sigur nu e la fel.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura tavalita cu nuca de cocos