Fursecuri din ovaz Snickerdoodles

de Maria24 in Dulciuri, 18 Sep 2014 | 1820 vizualizari

 

Sunt foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 112 g faina de ovaz
  • 4 lgte zahar
  • un varf cutit sare
  • 1 lgta praf copt
  • 2 lg ulei
  • esenta vanilie
  • lapte cat sa iasa compozitia manevrabila (eu am pus lapte de cocos, dar voi puteti pune de care doriti)
  • Mix zahar + scortisoara:
  • 3 lgte zahar
  • 1 lgta scortisoara
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri din ovaz Snickerdoodles:

Se amesteca ingredientele uscate, apoi se adauga cele lichide (puneti cate putin lapte pana compozitia devine compacta). Se amesteca bine si se lasa cateva minute. Intre timp se amesteca zaharul cu scortisoara pentru ca, ulterior, sa se tavaleasca fursecurile prin acest amestec.


Dupa ce au trecut cateva minute se formeaza bilute din compozitie (eu le-am facut cam mari, din cauza aceasta mi-au iesit putine, dar voi puteti sa le faceti mai mici) apoi se tavalesc prin mixul de zahar si scortisoara.


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 10 minute in cuptorul preincalzit la 190 grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri din ovaz Snickerdoodles" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Panacris 1

19.09.2014, 09:40

Maria24 1

19.09.2014, 10:20

Multumesc! Bine v-am gasit!

Maria24 1

19.09.2014, 10:21

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

8208 puncte

Rahela Velicu

6141 puncte

mihaelar63

4566 puncte

Rocsi

4106 puncte

Panacris

3522 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana de cartofi cu carnati
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu lamaie si rahat(de post)