Desert cu dovecel

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Ian 2013 | 954 vizualizari

 

Dovlecel crud,care nu are prea multe seminte.E un desert repede de facut.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 dovlecei cruzi
  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • faina cat sa se faca o compozitie pe care o iei cu lingura
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cu dovecel:

Dovleceii se spala si se rad pe razatoarea mare.Se adauga zaharul,ouale si zaharul vanilat si se omogenizeaza,la sfarsit faina cat sa avem o compozitie moale.


Incingem tigaia adaugam uleiul si apoi cu lingura formam niste ''chiftelute'',le prajim pe ambele parti ,le scoatem pe un servetel si le lasam sa se scurga de ulei.Apoi le puen pe un platou si le pudram cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cu dovecel" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

AnyCostescu 1

24.01.2013, 14:43

bunnnnnnnnnnnnnn

Andreea Caroline 1

24.01.2013, 16:10

nu am micat niciodata.dar cred ca e bun...

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:18

Cred că e gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de cozonac cu cirese si stafide