Fursecuri duo

de Lau in Dulciuri, 27 Noi 2012 | 887 vizualizari

 

Multumesc pentru reteta lui Toamna07

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 150 g zahar pudra
  • 300 g faina
  • 1 ou+1 galbenus
  • coaja de lamaie
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri duo:

Untul se freaca spuma cu zaharul,adaugam oul si restul de ingrediente,


Impartim compozitia in 2 .In una adaugam cacao si framantam coca,


Eu in cea alba am adaugat si zeama de la 1 lamaie,framantam si amandoua bucati de coca le invelim in folie alimetara si dam la rece 1 ora


Galbenusul il amestecam cu putina apa,


Se intinde o foaie alba dupa care o ungem cu galbenusul,adaugam deasupra o foaie cu cacao,dupa care rulam strans si dam din nou la frigider 30 min,


Taiem ruloul in felii de cca 1/2 cm,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri duo" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Lau 1

28.11.2012, 07:41

gaby_gabytza 1

28.11.2012, 09:34

faine

Lau 1

28.11.2012, 11:22

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu fulgi de ovaz