Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Multumesc pentru reteta lui Toamna07
Untul se freaca spuma cu zaharul,adaugam oul si restul de ingrediente,
Impartim compozitia in 2 .In una adaugam cacao si framantam coca,
Eu in cea alba am adaugat si zeama de la 1 lamaie,framantam si amandoua bucati de coca le invelim in folie alimetara si dam la rece 1 ora
Galbenusul il amestecam cu putina apa,
Se intinde o foaie alba dupa care o ungem cu galbenusul,adaugam deasupra o foaie cu cacao,dupa care rulam strans si dam din nou la frigider 30 min,
Taiem ruloul in felii de cca 1/2 cm,le asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor cca 15 min
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult