Fursecuri fara ou

de Lau in Dulciuri, 10 Mar 2011 | 7873 vizualizari

 

sunt bune in timpul postului

 

INGREDIENTE

  • 125 ml ulei
  • 100 g zahar
  • 220 g faina
  • esenta de vanilie
  • 1 praf de copt
  • un varf de sare
  • o lingura margarina sau unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fara ou:

Intr-un castron frecam margarina cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga uleiul putin cate putin,f aina o incorporam usor, apoi adaugam praful de copt stins in zeama de lamaie. Adaugam si esenta de vanilie.

Intr-o tava punem cu o lingurita(eu am pus jumatate de lingura)sau cu ajutorul seringii dam forma fursecurilor. Dam la cuptorul incalzit pana incep sa se rumeneasca. Aveti grija sa nu le ardeti.

Se pudreaza cu zahar pudra sau cu sirop de ciocolata

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fara ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mirela0911 1

11.03.2011, 16:50

tare bune

Lau 1

11.03.2011, 17:36

mirela

adry88 1

09.06.2011, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!