fursecuri fragede

de luminita20_2006 in Prajituri, 14 Dec 2010 | 12527 vizualizari

 

o reteta simpla si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 250 g zahar
  • 250 ml ulei
  • 450 g faina
  • 1 esenta de vanilie
  • ciocolata bobite  
  • crema:
  • 100 gr unt
  • 50 gr nuci
  • 75gr zahar pudra
  • 1/2 plic ness
  • 1 galbenus
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA fursecuri fragede:

Se amesteca ouale cu zaharul timp de 3 min apoi se adauga uleiul si faina la final se pune esenta de vanilie. Se fac forme in tava cu ajutorul unei linguri se toarna gramajoare sau al unui pos(eu am pus si bobite de ciocolata. Se dau la cuptor 10-15 min. atentie sa nu se arda la fund. crema:Untul se bate cu zaharul pana cand obtinem o spuma apoi se aduga galbenusurile, nessul si apoi nucile macinate sau taiate.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu iaurt și vișine: Desert rapid și savuros

ieri la 17:24

Pulpe de pui cu rosii si usturoi, in sos de vin - Reteta gustoasa la cuptor

de laura_n 7

ieri la 15:14

Dulceață de cireșe cu ghimbir și anason - Rețeta delicioasă și aromată

ieri la 11:50

Supa crema de mazare - Reteta simpla si delicioasa

pe 11.07 la 16:29

TOP
utilizatori

vasimur

1170 puncte

Constelatialeu

1104 puncte

Caty

825 puncte

Rocsi

255 puncte

Lau

Lau 9

197 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza si mere