Fursecuri fragede

de jolygina in Prajituri, 17 Mar 2015 | 6901 vizualizari

 

reteta ii apartine jamilei ,mi-au placut foarte mult si au devenit preferatele noastre ,am facut si cu ciocolata alba dar s-au mancat cam repede si nu am apucat sa le fotografiez ,merg nemaipomenit la cafea dimineata

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 250 g zahar
  • 80 g cacao
  • 100 g zahar pudra
  • 4 oua
  • 100 g unt
  • un pliculet praf de copt
  • o esenta de rom
  • un praf de sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede:

Incepem prin a mixa untul cu zaharul, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza in amestecul de unt cu zahar, apoi adaugam esenta de rom. Amestecam ingredientele uscate: faina, cacaoa si praful de copt si le amestecam cu aluatul obtinut .

Punem compozitita la frigider timp de 30 de minute dupa care o scoatem si formam bilute din ea, relativ mici apoi le dam prin zaharul pudra si le asezam intr-o tava cu distanta intre ele

Le punem la cuptorul incins circa 20-25 de minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Nuci cu crema de ciocolata