Fursecuri fragede cu nuca

de susu in Prajituri, 26 Dec 2009 | 10089 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu nuca:

Se macina nucile la masina si se lasa untul la temperatura camerei. Daca nu aveti zahar pudra cumparat il rasniti si apoi il cantariti sa aibe 250 g. Untul inmuiat se freaca spuma cu mixerul. Ca sa iasa mai pufoase batem si oul spuma. Se incorporeaza treptat cate putin din faina ou si zahar si se amesteca cu mana. La sfarsit adaugam si nucile. Se tine compozitia la frigider pentru 15 minute, apoi se formeaza fursecurile cu mana si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se baga la cuptorul incalzit la foc mic pentru 15 minute. Cand se rumenesc pe margini se scot. Eu am folosit 1/2 din cantitati si mi-a iesit aproape o tava.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

danygospodina 1

27.12.2009, 14:08

Era sa uit aplauzele!

Teo 1

27.12.2009, 20:16

mi-a placut si mie ce a iesit; repede ,bune la gust si tare frumusele.

susu 1

29.12.2009, 00:31

Multumesc fetelor pentru aprecieri. Am intrat sa mai postez cateva retete, cam tarziu e adevarat dar in limita timpului disponibil. Eu ma mentin. am 50 kg de cativa ani insa tot ce prepar dau sotului care spune ca il uratesc, ca eu nu mananc si ii dau lui sa-l ingras.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Panacris

7901 puncte

Rocsi

7830 puncte

RODIMUR

7772 puncte

 merisor

4954 puncte

Gherca Daniela

4740 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Peste la cuptor
  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Maria-Elena