Fursecuri fragede cu nuca

de susu in Prajituri, 26 Dec 2009 | 11691 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g nuca
  • 250 g faina
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g unt
  • 1 ou
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri fragede cu nuca:

Se macina nucile la masina si se lasa untul la temperatura camerei. Daca nu aveti zahar pudra cumparat il rasniti si apoi il cantariti sa aibe 250 g. Untul inmuiat se freaca spuma cu mixerul. Ca sa iasa mai pufoase batem si oul spuma. Se incorporeaza treptat cate putin din faina ou si zahar si se amesteca cu mana. La sfarsit adaugam si nucile. Se tine compozitia la frigider pentru 15 minute, apoi se formeaza fursecurile cu mana si se pun in tava tapetata cu hartie de copt. Se baga la cuptorul incalzit la foc mic pentru 15 minute. Cand se rumenesc pe margini se scot. Eu am folosit 1/2 din cantitati si mi-a iesit aproape o tava.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

danygospodina 1

27.12.2009, 14:08

Era sa uit aplauzele!

Teo 1

27.12.2009, 20:16

mi-a placut si mie ce a iesit; repede ,bune la gust si tare frumusele.

susu 1

29.12.2009, 00:31

Multumesc fetelor pentru aprecieri. Am intrat sa mai postez cateva retete, cam tarziu e adevarat dar in limita timpului disponibil. Eu ma mentin. am 50 kg de cativa ani insa tot ce prepar dau sotului care spune ca il uratesc, ca eu nu mananc si ii dau lui sa-l ingras.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de cotlet de porc in sos, la cuptor

pe 03.12 la 13:40

Rețetă de ciorbă rădăuțeană

pe 01.12 la 18:43

Reteta de somon cu legume en papillote

pe 01.12 la 17:38

Reteta tort trio de ciocolata - Cristiana

pe 01.12 la 16:23

Reteta de tarta cu dovleac si lapte de cocos

pe 01.12 la 15:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

4942 puncte

mirela0911

3677 puncte

cristeena20

2439 puncte

oanapl

2290 puncte

Constelatialeu

2229 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă: Rețete de Sărbători
Turta dulce
Mi-a facut cu ochiul aceasta turta dulce pe blogul Bucatarului maniac si pana nu am facut-o nu m-am lasat :-), ca prea i-a facut reclama.
Turta dulce
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
,, Bunatati pentru Craciun " Colindatorii cei mari au adus si doi copii cu ei. Copiii nu erau in plan :D Vorbesc despre planificarea meniului.
Piept de pui umplut cu carnaciori, cascaval si ardei
RETETA RECOMANDATA
Desert foi de napolitana cu crema caramel si nuca