Fursecuri "Iulia"

de Ina in Dulciuri, 2 Ian 2011 | 7003 vizualizari

 

De Craciun am cam dat-o in bara cu aspectul prajiturilor, intrucat mi s-au stricat si punga si aparatul de ornat… Am reusit sa fac cativa braduti, dupa care mi-a plesnit tubul din plastic …. Important a fost insa, ca deserturile au fost gustoase si apreciate de cei ce le-au gustat ;)

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1,5 cani cu zahar
  • 2 cani cu untura de porc
  • 1 pachet amoniac
  • 1 fiola vanilie
  • faina ( cat cuprinde )
Portii: 100
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri "Iulia":

Se amesteca totul foarte bine si se adauga faina, putin cate putin, framantandu-se pana obtinem o coca de consistenta potrivita, care se dezlipeste usor de pe mana. Se pune coca in aparatul de forme de fursecuri/ biscuiti, se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu.


Se pot pudra cu zahar, sau se servesc ca atare, la cafea.


Sunt fragede si aromate.


P.S. Le-am numit asa, intrucat reteta o am de la cumnata mea, Iulia .


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Iulia"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

mamaieelena 1

04.01.2011, 00:31

bune fursecuri

vanilla 1

04.01.2011, 11:46

am primit si eu de curand un pistol de prajituri identic cu al tau!!! o sa fac si eu niste fursecuri cat de curand!!!

Ina 1

04.01.2011, 19:18

iti doresc sa fie dintr-un material mai bun decat al meu.....nici nu stiu cand s-a crapat, ca eu am mare grija de toate ustensilele; la mine orice lucru il gasesti in cutia lui originala, chiar daca-l folosesc ani de zile

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cu biscuiţi şi cireşe