Scones

de Lau in Dulciuri, 19 Feb 2015 | 1215 vizualizari

 

M-am inspirat de la Laura Adamache

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 70 g unt
  • 1 praf de copt
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de sare
  • 2 linguri zahar
Portii: 16
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scones:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt, sare, facem gaura in mijloc adaugam untul rece taiat cubulete si incepem sa framantam pana cand este incorporat. Adaugam oul batut cu zaharul si laptele. Amestecam cu o lingura dupa care incepem sa framantam un aluat omogen (daca mai este nevoie adaugam faina). Invelim in folie alimentara si dam la rece cca 30 min.


Intindem aluatul pe masa infainata, decupam cercuri cu ajutorul unui pahar. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt (deasupra am pus migdale)


Dam tava la cuptorul incalzit cca 15 minute, pana prinde putina culoare pe margine


Lasam sa se raceasca bine dupa care le taiem in 2 si le servim cu dulceata sau cu ce dorim.


Le pudram cu zahar pudra vanilat.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Scones" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Andra_Constantinescu 1

19.02.2015, 18:29

Rocsi 1

19.02.2015, 21:51

Servesc si eu!

gaby_gabytza 1

01.04.2015, 11:02

buni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv scones cu branza si chives