Chec pufos cu visine si afine

de diaconta in Dulciuri, 11 Iul 2011 | 5068 vizualizari

 

Un desert foarte rapid,de fapt reteta era de briose,dar cum nu am vrut sa stau prea mult la bucatarie(mai bine mai zambaresc pe aici) am decis sa fac un chec.Acuma ramane sa va decideti daca-l vreti asa fierbinte sau il pastrati pentru dimineata la cafeluta.Eu nu m-am abtinut,ba chiar l-am taiat pana inca era fierbinte....stiu,o sa spuneti "rusinicaaaaaaa"....dar asta e,imi era pofta.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr unt
  • 250 gr faina
  • 4 oua
  • 200 gr zahar pudra
  • 1/2 praf de copt cu sofran de la Dr,Oetker
  • zahar vanilat
  • coaja de lamaie
  • sare
  • visine ,afine
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec pufos cu visine si afine:

Untul se mixeaza impreuna cu zaharul pudra.Se adauga pe rand cele patru oua,avand grija sa-l incorporam bine fiecare si apoi sa-l punem urmatorul.Eu am pus dupa fiecare ou si cate putina faina,astfel coca va ramane ca si o crema frumoasa.Adaugam aromele si praful de copt,apoi faina ramasa.


Incorporam incet fructele,punem in tava de chec tapetata si lasam la cuptor pentru 45 de minute.


Rapid si delicios.


Pofta buna!!!!





 
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec pufos cu visine si afine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (53)

Bucataras Medi 1

17.07.2011, 21:42

si de aicea tot 3 bucati vreau ..........................

diaconta 1

17.07.2011, 21:44

Medi da' de ce vrei tu tot cate trei?

Bya Ralu 1

20.04.2012, 01:01

cred ca a iesit delicios

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri