Biscuiti cu cascaval si chimen

de Irina in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2015 | 7146 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 150 g cascaval Sofia
  • 2 oua
  • 50 g unt
  • 150 ml smantana
  • 1 lingurita cu sare
  • chimen
  • 1 varf de cutit cu bicarbonat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu cascaval si chimen:

Intr-un bol am pus faina, peste care am adaugat celelalte ingrediente: bicarbonatul stins cu zeama de lamaie, unt, 100 g casacaval ras, 1 ou intreg si galbenusul celuilalt (albusul l-am pastrat pt a unge biscuitii la final), smantana, iar la final sarea si chimenul.


Am mixat ingredientele pana am obtinut un aluat nelipicios.


Pe blatul de lucru am presarat faina si am intins aluatul sub forma unei foi de grosimea unui deget. Am decupat cercuri din el, cu ajutorul unui pahar de dimensiuni mici. Din ingredientele folosite am obtinut 10 biscuiti.


Am pregatit o tava, am tapetat-o cu hartie de copt si am aranjat biscuitii in ea. Am pensulat biscuitii cu albusul batut, dupa care am presarat restul de cascaval ras peste ei.


Am pus tava cu biscuiti in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 minute.


Rumeni si pufosi, au iesit niste biscuiti numai buni pentru micul dejun.

 

TIPS-URI

1

 daca vreti ca biscuitii sa iasa mai pufosi, puteti adauga si praf de copt peste faina;

2

puteti adauga si alte branzeturi in compozitie, dupa cum va place.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cascaval si chimen" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

nuky 1

20.04.2015, 14:40

Arata foarte bine.Poate pui sa vedem in sectiune cum sunt.Cu stima, Vio

Rocsi 1

20.04.2015, 20:55

Nu refuz sa imi trimiti un pachetel cu biscuiti din astia

Xandrinne 1

24.04.2016, 20:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Melci cu cascaval cu afumatura