Fursecuri M&M

de Camelya in Dulciuri, 6 Noi 2016 | 879 vizualizari

 

Aceste fursecuri sunt foarte fragede si bune. Pentru acesta reteta m-am inspirat de pe blogul lui Edith. Sunt delicioase! 

 

INGREDIENTE

  • 220 g faina
  • 40 g cacao
  • 200 g dulceata/gem
  • 140 g zahar
  • 80 ml ulei
  • 1 praf de sare
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • bomboane M&M
Portii: 25
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri M&M:

Intr-un bol amestecam faina, cu cele 40 g de cacao, praful de copt si sarea. Trecem prin sita acest amestec o singura data. Intr-un alt bol mixam gemul/dulceata, zaharul si uleiul. Adaugam jumatate din amestecul solid peste amestecul cu gem/dulceata. Omogenizam. Adaugam si restul de faina si amestecam cu mana pana se omogenizeaza. Adaugam faina in functie de consistenta gemului. Trebuie sa obtinem un aluat moale, care nu se lipeste de maini. Formam bilute din aluat si le aplatizam. Adaugam cate 2-3 bomboane M&M. Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi punem fursecurile. Le lasam la 180 C timp de 10 minute. Ca sa ramana moi trebuie sa le pastram intr-o cutie cu capac.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri M&M" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Blender Profesional Oster Pro

- 300 lei
1299.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Gherca Daniela 1

07.11.2016, 19:31

Bune!

Camelya 1

07.11.2016, 19:40

Multumesc!

nico_nico 1

08.11.2016, 14:58

Super bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu gem de caise