Desert fursecuri cu ciocolata

de cristeena20 in Dulciuri, 29 Noi 2020 | 871 vizualizari

 

Am urmat reteta Laurei Nechita si cred ca sunt cei mai buni biscuiti facuti vreodata. SI arata fenomenali. 

 

INGREDIENTE

  • 220 gr ciocolata neagra
  • 60 gr unt
  • 2 oua
  • 80 gr zahar brun
  • esenta de rom
  • 220 gr faina+1 lta praf de copt+ praf sare
  • zahar tos si zahar pudra pt tavalit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ciocolata:

E bine sa pregatiti compozitia cu ceva timp inainte. Se lasa la rece cel putin cateva ore, eu am preparat cu o seara inainte si a doua zi le-am copt.


Topim ciocolata cu untul (eu le-am topit in microunde, amestecand), apoi se lasa putin sa se raceasca, omogenizand cu grija compozitia.


Batem ouale bine cu zaharul brun, adauagam apoi compozitia de ciocolata si unt, amestecand bine, adaugam si esenta de rom si la final faina amestecata cu praf de copt si sare.


Amestecam si dam la frigider.


Facem bilute pe care le trecem prin zahar tos, apoi prin zahar pudra, le asezam in tava in care am pus hartie de copt; asezam bilele si le dam la cuptorul incins in prealabil pt 12-15 minute.


Le scoatem cu grija, sunt moi calde, dar apoi se intaresc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

dantes 1

03.12.2020, 11:31

Delicioase!

Panacris 1

04.12.2020, 20:13

mihaelar63 1

10.12.2020, 01:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

8241 puncte

mihaelar63

7723 puncte

Lau

Lau 9

5870 puncte

Rocsi

5369 puncte

oanapl

5031 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baghete rustice

de Ancutsa 6

ieri la 23:29

Supă de roșii cu tăiței

de Ancutsa 6

ieri la 22:45

Paste cu fructe de mare si mascarpone

de oanapl 6

ieri la 22:14

Foi cu crema de vanilie si jeleu de afine

de Rocsi 9

ieri la 20:53

RETETA RECOMANDATA
Tort cu rodie si crema de mascarpone