Fursecuri sah

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 288 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 8 plicuri green sugar
  • un varf cutit sare
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • esenta de rom
  • coaja de portocala
  • 400 g faina
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sah:

Intr-un bol, adaugam untura, galbenusurile, esenta de rom, laptele si amestecam bine cu o lingura.


In alt bol, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam, dupa care adaugam treptat peste amestecul de untura.


Amestecam pana rezulta o coca compacta care o vom imparti in 2.


Intr-un bol, adaugam cacao si mai framantam putin, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.


Intindem coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,t aiem fasii de cca 1 cm latime. Asezam una langa alta alternand culorile pe care le vom unge cu lapte.


Din aluatul ramas, intindem o foaie subtire pe care o vom unge cu lapte, adaugam blocul de sah dupa care vom infasura lipind capetele bine.


Invelim in folie alimentara si dam la rece inca 30 min dupa care vom taia felii de cca 1-2 cm grosime.


Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit cca 15 min.


Dupa ce s-au racit, le trecem prin zahar pudra, optional.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:23

anca_rm 1

25.11.2016, 08:36

noiinbucatarie 1

28.11.2016, 20:58

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

oanapl

5240 puncte

mihaelar63

5040 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiți sprițați