Fursecuri sah

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 731 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 8 plicuri green sugar
  • un varf cutit sare
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • esenta de rom
  • coaja de portocala
  • 400 g faina
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sah:

Intr-un bol, adaugam untura, galbenusurile, esenta de rom, laptele si amestecam bine cu o lingura.


In alt bol, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam, dupa care adaugam treptat peste amestecul de untura.


Amestecam pana rezulta o coca compacta care o vom imparti in 2.


Intr-un bol, adaugam cacao si mai framantam putin, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.


Intindem coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,t aiem fasii de cca 1 cm latime. Asezam una langa alta alternand culorile pe care le vom unge cu lapte.


Din aluatul ramas, intindem o foaie subtire pe care o vom unge cu lapte, adaugam blocul de sah dupa care vom infasura lipind capetele bine.


Invelim in folie alimentara si dam la rece inca 30 min dupa care vom taia felii de cca 1-2 cm grosime.


Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit cca 15 min.


Dupa ce s-au racit, le trecem prin zahar pudra, optional.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:23

anca_rm 1

25.11.2016, 08:36

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

MotanLaOale

6318 puncte

 Adi

5487 puncte

Rocsi

5307 puncte

Rahela Velicu

5251 puncte

RODIMUR

5007 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort aniversar Skittles cu afine
  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

RETETA RECOMANDATA
Desert Sarah Bernard