Fursecuri sah

de Lau in Dulciuri, 24 Noi 2016 | 536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g untura
  • 8 plicuri green sugar
  • un varf cutit sare
  • 2 galbenusuri
  • 50 ml lapte
  • esenta de rom
  • coaja de portocala
  • 400 g faina
  • 2-3 linguri cacao
  • 1/2 praf de copt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sah:

Intr-un bol, adaugam untura, galbenusurile, esenta de rom, laptele si amestecam bine cu o lingura.


In alt bol, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam, dupa care adaugam treptat peste amestecul de untura.


Amestecam pana rezulta o coca compacta care o vom imparti in 2.


Intr-un bol, adaugam cacao si mai framantam putin, invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.


Intindem coca intr-o foaie de cca 1 cm grosime,t aiem fasii de cca 1 cm latime. Asezam una langa alta alternand culorile pe care le vom unge cu lapte.


Din aluatul ramas, intindem o foaie subtire pe care o vom unge cu lapte, adaugam blocul de sah dupa care vom infasura lipind capetele bine.


Invelim in folie alimentara si dam la rece inca 30 min dupa care vom taia felii de cca 1-2 cm grosime.


Le asezam in tava tapetata cu hartie de copt, dam la cuptorul incalzit cca 15 min.


Dupa ce s-au racit, le trecem prin zahar pudra, optional.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sah" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

24.11.2016, 23:23

anca_rm 1

25.11.2016, 08:36

Rahela Velicu 1

28.11.2016, 20:58

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paleuri cu ciocolata