Fursecuri sfaramicioase

de bianca92 in Prajituri, 8 Mar 2014 | 2136 vizualizari

 

Reteta originala a bunicii care ni le pregatea cu multa iubire cand eram mica. Pana si azi au ramas preferatele mele si ale bunicului meu drag :X Se fac foarte repede, doar pana le coaceti pe toate dureaza putin mai mult (daca faceti jumatate de portie atunci si coacerea merge din 2-3 tavi)

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 250 gr untura
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • putin iaurt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri sfaramicioase:

Faina impreuna cu toate celelalte ingrediente se framnta foarte bine cu iarut pana rezulta un aluat ceva mai moale insa potrivit pentru a putea fi intins. Se intinde aluatul de grosimea degetului mic si se taie in ce forme doriti (eu le-am facut in forme de brad si stea, dar bunica nu avea asa ceva si le taia in forma de paralelipiped). Deasupra fursecurilor se presara zahar tos pe care il presati usor cu palma dupa care se dau la cuptor circa 10-15 minute pana devin aurii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri sfaramicioase" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

08.03.2014, 22:11

Fursecuri oricand servesc

laura_n 1

09.03.2014, 15:44

MihaiBondoc 1

30.12.2017, 11:35

are ceva daca folosesc unt in loc de untura?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cremsnit cu biscuiti si banane