Fursecuri simple cu vanilie

de Sim0na in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 1162 vizualizari

 

Multumesc Miha ptr reteta

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 200 g faina alba
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple cu vanilie:

Untul l-am lasat la temperatura camerei, apoi l-am mixat usor. Am adaugat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie, si am mixat pana s-a topit zaharul, iar crema a devenit spumoasa. Am adaugat oul, continuand mixarea, apoi faina in ploaie.


Pentru o mai buna omogenizare am scos paletele mixerului si am amestecat cu o paleta sau lingura.


Aluatul format l-am pus intr-un posh si am spritat mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sau pana ce talpa fursecului s-a colorat putin. Inainte de a scoate tava eu am adaugat fulgi de ciocolata deasupra, dar nu s-au „lipit” toti.


Am scos fursecurile din tava si le-am lasat sa se raceasca.


O bunatate frageda si parfumata!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mena29 1

04.04.2015, 21:56

Vreau si eu pentru maine la Cred ca sut foarte fragede

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:45

Foarte bune!

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rame cu untura