Fursecuri simple cu vanilie

de Sim0na in Dulciuri, 4 Apr 2015 | 5225 vizualizari

 

Multumesc Miha ptr reteta

 

INGREDIENTE

  • 150 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 200 g faina alba
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri simple cu vanilie:

Untul l-am lasat la temperatura camerei, apoi l-am mixat usor. Am adaugat zaharul, zaharul vanilat si esenta de vanilie, si am mixat pana s-a topit zaharul, iar crema a devenit spumoasa. Am adaugat oul, continuand mixarea, apoi faina in ploaie. 

Pentru o mai buna omogenizare am scos paletele mixerului si am amestecat cu o paleta sau lingura.

Aluatul format l-am pus intr-un posh si am spritat mici gramajoare intr-o tava tapetata cu hartie de copt. 

Am dat tava la cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sau pana ce talpa fursecului s-a colorat putin. Inainte de a scoate tava eu am adaugat fulgi de ciocolata deasupra, dar nu s-au „lipit” toti.

Am scos fursecurile din tava si le-am lasat sa se raceasca.

O bunatate frageda si parfumata!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri simple cu vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mena29 1

04.04.2015, 21:56

Vreau si eu pentru maine la Cred ca sut foarte fragede

Andra_Constantinescu 1

04.04.2015, 22:45

Foarte bune!

MotanLaOale 1

05.04.2015, 00:03

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarte cu visine