Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles)

de deyutzky in Dulciuri, 15 Dec 2014 | 1454 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe site-ul lalena.ro :D sunt tare multumita de rezultat si vi le recomand si voua!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox.35 de bucati:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 90 g rama mit butter
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 25 g cacao
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1 varf de lingurita de sare
  • esenta de rom
  • cca.150 g zahar pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles):

Topim ciocolata intr-un vas la baie de aburi si o amestecam cu margarina/untul. Amestecam pana cand compozitia se omogenizeaza.


Dam vasul la o parte, adaugam zaharul si amestecam pana cand acesta se topeste.


Adaugam pe rand ouale si esenta si mixam.


In alt vas separat amestecam faina cu cacaua, praful de copt si sarea. Turnam in ploaie aceasta compozitie peste cea de ciocolata si amestecam pana cand obtinem un aluat moale.


Acoperim vasul cu folie alimentara si il dam la frigider pentru minim 2 ore pentru a se intari aluatul. Eu l-am lasat 20 de min la congelator si inca 40 de min la frigider.


Rupem din aluat bucatele mici si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra. Bilutele trebuie sa aiba un strat gros de zahar pudra pentru ca acesta mai intra in aluat la cuptor.


Punem bilutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor la foc mediu pentru aporx.10-13 min, nu le lasati mai mult pentru ca se vor intari.


Daca facem in mai multe ture, aluatul ramas il pastram la frigider pana cand se coc cele din cuptor.


Le lasam sa se raceasca si le pastram intr-un recipient cu capac.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:29

Vreau si eu!

T I M E A 1

16.12.2014, 22:52

Ina 1

17.12.2014, 19:48

delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

RETETA RECOMANDATA
Cozonac fara framantare - reteta mea nr. 100