Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles)

de deyutzky in Dulciuri, 15 Dec 2014 | 1499 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe site-ul lalena.ro :D sunt tare multumita de rezultat si vi le recomand si voua!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox.35 de bucati:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 90 g rama mit butter
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 25 g cacao
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1 varf de lingurita de sare
  • esenta de rom
  • cca.150 g zahar pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles):

Topim ciocolata intr-un vas la baie de aburi si o amestecam cu margarina/untul. Amestecam pana cand compozitia se omogenizeaza.


Dam vasul la o parte, adaugam zaharul si amestecam pana cand acesta se topeste.


Adaugam pe rand ouale si esenta si mixam.


In alt vas separat amestecam faina cu cacaua, praful de copt si sarea. Turnam in ploaie aceasta compozitie peste cea de ciocolata si amestecam pana cand obtinem un aluat moale.


Acoperim vasul cu folie alimentara si il dam la frigider pentru minim 2 ore pentru a se intari aluatul. Eu l-am lasat 20 de min la congelator si inca 40 de min la frigider.


Rupem din aluat bucatele mici si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra. Bilutele trebuie sa aiba un strat gros de zahar pudra pentru ca acesta mai intra in aluat la cuptor.


Punem bilutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor la foc mediu pentru aporx.10-13 min, nu le lasati mai mult pentru ca se vor intari.


Daca facem in mai multe ture, aluatul ramas il pastram la frigider pana cand se coc cele din cuptor.


Le lasam sa se raceasca si le pastram intr-un recipient cu capac.




 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

_Alina_ 1

16.12.2014, 09:29

Vreau si eu!

T I M E A 1

16.12.2014, 22:52

Ina 1

17.12.2014, 19:48

delicioase!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Nuci