Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles)

de deyutzky in Dulciuri, 15 Dec 2014 | 4401 vizualizari

 

Pentru aceasta reteta m-am inspirat de pe site-ul lalena.ro :D sunt tare multumita de rezultat si vi le recomand si voua!

 

INGREDIENTE

  • Pentru aprox.35 de bucati:
  • 200 g ciocolata amaruie
  • 90 g rama mit butter
  • 100 g zahar
  • 2 oua
  • 200 g faina
  • 25 g cacao
  • 1/2 lgt praf de copt
  • 1 varf de lingurita de sare
  • esenta de rom
  • cca.150 g zahar pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles):

Topim ciocolata intr-un vas la baie de aburi si o amestecam cu margarina/untul. Amestecam pana cand compozitia se omogenizeaza.

Dam vasul la o parte, adaugam zaharul si amestecam pana cand acesta se topeste.

Adaugam pe rand ouale si esenta si mixam.

In alt vas separat amestecam faina cu cacaua, praful de copt si sarea. Turnam in ploaie aceasta compozitie peste cea de ciocolata si amestecam pana cand obtinem un aluat moale.

Acoperim vasul cu folie alimentara si il dam la frigider pentru minim 2 ore pentru a se intari aluatul. Eu l-am lasat 20 de min la congelator si inca 40 de min la frigider.

Rupem din aluat bucatele mici si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra. Bilutele trebuie sa aiba un strat gros de zahar pudra pentru ca acesta mai intra in aluat la cuptor. 

Punem bilutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptor la foc mediu pentru aporx.10-13 min, nu le lasati mai mult pentru ca se vor intari. 

Daca facem in mai multe ture, aluatul ramas il pastram la frigider pana cand se coc cele din cuptor. 

Le lasam sa se raceasca si le pastram intr-un recipient cu capac.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Trufe (Chocolate crinkles)" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajiturele cu ciocolata