Fursecuri umpute cu crema de ciocolata

de ionela84 in Prajituri, 13 Feb 2014 | 1587 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt fursecuri

  • 2 oua
  • 500 g faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • vanilie
  • 200 g untura/unt
  • 200 g zahar
  • coaja de lamaie

Pt crema

  • 100 g nutella
  • 50 g miez de nuca

Pt decor

  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 lg unt
  • 50 g ciocolata alba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umpute cu crema de ciocolata:

Mixam ouale cu zaharul,adaugam untura, zaharul vanilat,coaja de lamaie,amoniacul si faina .framantam un aluat nelipicios si dam la rece pt 15 min


Prajim putin miezul de nuca si apoi il maruntim cat mai mult posibil,topim nuttela la bain-maire si adaugam nuca


Intindem o foaie si o decupam cu formele de floricele,le dam la cuptor pt cca 15 min foc mic le lasam sa se raceasca si le lipim intre ele cu crema de ciocolata si lasam sa se raceasca


Maruntim ciocolata neagra si o punem impreuna cu untul la bain-maire,luam cate o lingurita din compozitie si turnam deasupra fiecarui fursec,lasam sa se raceasca


Topim identic(la bain-maire)cioclata alba ,lasam sa se racesca putin apoi o punem intr-o punga,spargem usor la un colt si apoi trasam linii pe fiecare fursec sau decoram dupa imaginatie



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umpute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

14.02.2014, 20:09

Sunt delicioase

ionela84 1

14.02.2014, 20:53

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:41

bune

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu dovleac