Fursecuri umpute cu crema de ciocolata

de ionela84 in Prajituri, 13 Feb 2014 | 777 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pt fursecuri

  • 2 oua
  • 500 g faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • vanilie
  • 200 g untura/unt
  • 200 g zahar
  • coaja de lamaie

Pt crema

  • 100 g nutella
  • 50 g miez de nuca

Pt decor

  • 100 g ciocolata neagra
  • 2 lg unt
  • 50 g ciocolata alba
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fursecuri umpute cu crema de ciocolata:

Mixam ouale cu zaharul,adaugam untura, zaharul vanilat,coaja de lamaie,amoniacul si faina .framantam un aluat nelipicios si dam la rece pt 15 min


Prajim putin miezul de nuca si apoi il maruntim cat mai mult posibil,topim nuttela la bain-maire si adaugam nuca


Intindem o foaie si o decupam cu formele de floricele,le dam la cuptor pt cca 15 min foc mic le lasam sa se raceasca si le lipim intre ele cu crema de ciocolata si lasam sa se raceasca


Maruntim ciocolata neagra si o punem impreuna cu untul la bain-maire,luam cate o lingurita din compozitie si turnam deasupra fiecarui fursec,lasam sa se raceasca


Topim identic(la bain-maire)cioclata alba ,lasam sa se racesca putin apoi o punem intr-o punga,spargem usor la un colt si apoi trasam linii pe fiecare fursec sau decoram dupa imaginatie



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri umpute cu crema de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

14.02.2014, 20:09

Sunt delicioase

ionela84 1

14.02.2014, 20:53

gaby_gabytza 1

15.03.2014, 07:41

bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza dulce si stafide