Fusilli cu aripioare de pui

de ANCA in Fusilli, 8 Apr 2009 | 11750 vizualizari

 

Asadar, avem aripioare…cum le pregatim RAPID, altfel decat la cuptor sau in mancarurile clasice?..si m-a lovit inspiratia..cu paste!:))..desi cred ca nu e o revelatie pentru multi:)).

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aripioare de pui proaspete
  • o cutie Fusilli Barilla 500 g (sunt fan Barilla, nu se lipesc la fiert si au gust de…paste!
  • o cutie de rosii cuburi+1-2 linguri de bulion/pasta de rosii
  • o ceapa mica
  • un ardei gras rosu
  • 3-4 catei de usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • condimente pentru pui
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu aripioare de pui:

Dupa ce se curata si se taie aripioarele in jumatati (mai putin varful aripii care se arunca), le inabusim intr-o tigaie teflonata, cu putin ulei de masline stins cu cateva linguri de apa, cam 10 minute. Apoi adaugam in tigaie ceapa tocata marunt si ardeiul gras taiat jullien, subtire, si acoperim cu capac pret de cateva minute.


Cand ceapa s-a inmuiat, adaugam rosiile cubulete, pasta de rosii si cam 2 cani cu apa. Sa nu scapam din vedere ca pastele vor trage din sos,deci acesta trebuie sa fie din belsug, pentru a nu deveni pastele uscate…Dupa ce da in clocot, adaugam usturoiul pisat, cimbu, sare, piper si condimente ptr. pui, apoi lasam sa fierba 10-15 min. (ei bine, abia in faza asta m-am gandit sa fac poze:) uitati ce culoare frumoasa are sosul aburind, va garantez ca mirosea delicios:))).


Intre timp, punem la fiert apa cu o lingurita de sare, cand clocoteste, adaugam fusilli, pe care le fierbem al dente, conform timpului mentionat pe cutie!


Amestecam pastele cu sosul intr-un bol, le acoperim 10 minute, pentru a trage pastele toate aromele.


Au iesit yaaamiii, a mancat sotul meu 2 portii rapid:))

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu aripioare de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

ANCA 1

23.02.2009, 16:16

hihi mersi, Simo!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Prajitura frageda cu mere, de post
  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

  • 12

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu piept de pui si branza