Fusilli cu ciuperci si rosii chery

de MotanLaOale in Fusilli, 24 Iul 2014 | 2821 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune!

 

INGREDIENTE

  • 400g paste fusilli
  • 400g ciuperci
  • 200g rosii chery
  • 1 ceapa
  • 3 linguri pasta tomate
  • 4 linguri ulei
  • 1 lingurita zahar
  • busuioc
  • boia dulce
  • vegeta
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ciuperci si rosii chery:

Ceapa se curata si se toaca marunt.


Ciupercile se curata, se spala si se taie felii.


Rosiile se spala si se taie in doua.


Se pune ceapa la calit in ulei intr-o cratita.


Se caleste 3-4 minute dupa care se adauga si ciupercile si se mai caleste 10 minute.


Se pune vegata, piper, boia dulce, si busuioc.


Se pune o cana de apa si se adauga rosiile si pasta de tomate.


Se fierbe 15-20 minute pana se ingroasa sosul cat dorim.


Se adauga zaharul si se potriveste de gust.


Pastele se fierb in apa cu sare 10 minute, se trec pe sub jet de apa rece si se pun la scurs.


Pastele scurse se pun intr-un vas mai mare si peste ele se toarna ciupercile si se amesteca bine.


Se repeta amestecatul 1-2 minute pana pastele absorb zeama.


Se servasc calde dar sunt bune si reci.


La servire se pot presara cu cascaval sau busuioc tocat marunt.


Pofta Buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si alte condimente dupa plac.

2

Vara sunt mai bune reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ciuperci si rosii chery" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

MotanLaOale 1

24.07.2014, 21:17

Multumesc

Lau 1

25.07.2014, 16:16

MotanLaOale 1

28.07.2014, 08:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu carne tocata