Fusilli cu crema de branza si costita

de nadea68 in Fusilli, 25 Sep 2013 | 3964 vizualizari

 

Pastele ne plac foarte mult....si le facem foarte des....

 

INGREDIENTE

  • fusilli
  • 100 g branza cremoasa tip philadelphia
  • 200 g costita
  • busuioc
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu crema de branza si costita:

Se pune apa la fiert.Cand da in clocot punem pastele la fiert.Nu am pus sare la apa deoarece celelalte ingrediente sunt sarate.


Intr-o tigaie punem costita taiata cubulete la prajit.Dupa cateva minute adaugam si branza cremoasa.Adaugam cateva linguri de apa in care se fierbe pasta.


Cand pastele sunt gata(timpul indicat pe cutie)le strecuram si le adaugam la crema noastra.


Le amestecam bine ,le lasam 1 minut doua pe foc si stringem.


Se servesc cu parmezan si busuioc

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu crema de branza si costita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

25.09.2013, 22:39

Rocsi 1

26.09.2013, 11:30

nadea68 1

26.09.2013, 18:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu aripioare de pui