Fusilli cu legume și chilli

de mirela0911 in Paste, 23 Oct 2015 | 3699 vizualizari

 

Se pregătesc repede și sunt bune și de post!

 

INGREDIENTE

  • 300 g fusilli
  • 1/2 dovlecel
  • 1/2 ardei roșu
  • 1/2 ardei verde
  • sare, piper
  • ulei pt călit
  • 300 ml bulion
  • 1 lgt zahar
  • 1/2 lgt pasta chilli
  • frunzulițe de busuioc
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu legume și chilli:

Se fierb pastele în apa clocotită cu sare. Când sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece și se lasă să se scurgă. 

Dovlecelul se curăță de coajă și de semințe apoi se taie feliuțe. Se pune la călit în uleiul încins și se amestecă din când în când. La fel se taie și ardeii și se pun în tigaie. Se sărează puțin și se lasă pana se înmoaie puțin legumele. Se pune pasta chilli, se toarnă bulionul și se lasă să dea câteva clocote. Se condimentează cu sare și piper după gust și se adaugă și zaharul. La final se pun pastele, se amestecă bine, se lasă împreună 2-3 minute după care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc.

Poftă buna! 

TIPS-URI

1

Legumele nu se lasă foarte mult la călit, pentru a rămâne ușor crocante!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu legume și chilli" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Paste cu chiftelute, sos si ciuperci