Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere

de Andreea Caroline in Paste, 23 Oct 2015 | 846 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 320 gr paste tip fusilli
  • 160 gr ton in ulei de masline
  • 1 vanata
  • 30 gr capere
  • 30 gr masline negre
  • 4 linguri cu ulei masline
  • 2 catei usturoi
  • menta
  • sare
  • piper
  • parmezan ( optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere:

Punem o oala cu apa la fiert. Cand apa fierbe, punem sare si pastele .Le fierbem pentru 11 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca intre ele.


Vanata se spala, se taie capetele , apoi taiem cuburi .


Caperele se trec sub jet de apa rece .


Tonul se scurge bine de uleiul din conserva si se marunteste cu ajutorul unei furculite .


Punem ulei intr-o tigaie .Cand uleiul s-a incins , calim usturoiul curatat impreuna cu vanata .Amestecam din cand in cand cu o spatula de lemn . Presaram sare .Cand vanata s-a calit , o punem intr-o farfurie .


In aceeasi tigaie punem la calit tonul , presaram sare si piper , adaugam maslinele fara samburi taiate in jumatate si caperele. Dupa cateva minute adaugam vanata si menta tocata .Amestecam totul bine .


Pastele scurse bine de apa , le adaugam in tigaie si amestecam usor .


Se servesc calde presarate optional cu parmezan .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ragu de ton,vanata si capere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Andreea Caroline 1

24.10.2015, 10:53

Simona

Andreea Caroline 1

24.10.2015, 10:53

Rocsi ... multumesc

Andreea Caroline 1

24.10.2015, 10:53

Zamfira

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Taitei de casa