Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini

de madi_marin in Fusilli, 15 Feb 2017 | 4972 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste de grâu dur (orice formă)
  • 1 cârnat trandafir
  • 1 ceapă
  • câţiva morcovi baby
  • suc de roşii
  • 1/2 conservă roşii cuburi decojite
  • 1/2 conserva fasole cannellini
  • 1 ceşcuţă de vin roşu
  • 1 căţel mare de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
  • supă de pui
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini:

Ceapa se toacă mărunt şi se căleşte în puţin ulei. Se adaugă rondelele de cârnat şi se rumenesc împreună.

Se toarnă apă sau supă de pui cam 1 cană şi jumătate. Se lasă să fiarbă la foc mic, pentru 10 minute, după care se adaugă morcoviorii taiaţi rondele, sucul de roşii, roşiile cubuleţe, vinul, usturoiul, sare, piper şi cimbru şi lăsăm sosul să mai scadă.

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj, apoi se scurg şi se adaugă peste sosul consistent.

Se dă vasul deoparte de pe foc şi se adaugă fasolea scursă.

La servire se presara deasupra rondele de codiţe de ceapă verde.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu sos de rosii, carnati si fasole cannellini" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fusilli cu ton