Fusilli cu ton

de Dulceatadetrandafiri in Paste, 22 Aug 2011 | 3046 vizualizari

 

Pregatite in duplicat, doua zile la rand, argument suprem pentru cat de bune sunt. Le-am mancat pana la ultimul "carliont" de fusilli. In plus, sunt gata cat ai zice "ton" :) .

 

INGREDIENTE

Ingrediente (foto 1) pentru 2 portii:

  • 150 gr paste fusilli
  • o conserva de ton
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • o ceapa mica
  • cativa catei de usturoi
  • busuioc si rozmarin
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Pastele se pun la fiert in 1.5 L apa cu sare cat timp e specificat pe ambalaj. Concomitent, se pune la calit in ulei ceapa taiata solzisori (foto 2). Adaugi mirodeniile dupa gust (in special busuioc in cazul meu :) ), cateii de usturoi intregi (foto 3), tonul scurs de ulei (foto 4) si lasi sa se intrepatrunda bine toate aromele. Cand e gata amestecul, scoti usturoiul.
Pastele le pui la scurs, apoi le rastorni in tigaie (cu focul oprit) si amesteci totul bine. Servesti repejor, ca sa nu se raceasca. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Fusilli cu ton-0
Fusilli cu ton-1
Fusilli cu ton-2

COMENTARII (7)

La Ancuta

La Ancuta 1

24.08.2011, 11:09

Lau

Lau 1

29.08.2011, 13:31

bune

KLARISA

KLARISA 1

02.09.2011, 21:42

super bune , am facut si eu ieri dar dupa ce am calit putin usturoiul am pus si 2 rosii tocate marunt la sos si au fost delicioase

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!