Fusilli cu ton

de aura78 in Fusilli, 17 Feb 2014 | 7559 vizualizari

 

MAI SIMPLU ..IMPOSIBIL

 

INGREDIENTE

  • - 400 g paste
  • -1 conseva de ton de 160 g (daca este posibil sa fie in format natural ,nu in ulei )
  • -1 ceapa mica
  • - 1/2 pahar de pasta de rosii
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli cu ton:

Taie ceapa marunt si caleste-o in ulei de masline.Adauga tonul ,dupa ce in prealabil l-ai scurs de apa sau ulei ,depinde de tipul de conserva ce ai folosit.Adauga pasta de rosii ,sare dupa gust .Lasa-l salsa la foc mic cateva minute.


Pune o oala cu apa in abundanta la fiert.Cand fierbe apa ,adauga o lingurita de sare groasa.Cand apa incepe din nou sa fiarba ,adauga pasta .Las-o sa fiarba timpul indicat pe ambalaj .


Cand pasta este fiarta ,strecoar-o si adauga salsa .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

MotanLaOale 1

17.02.2014, 23:55

tiby 1

18.02.2014, 08:42

_Alina_ 1

18.02.2014, 10:06

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Paste cu ton la cuptor