Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure

de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver, 13 Apr 2016 | 1824 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru paste:
  • 320 grame fusilli din faina integrala
  • 25 grame ciuperci porcini uscate
  • 2-4 catei de usturoi
  • 1/2 chili uscat
  • 250 grame ciuperci proaspete
  • 6 cremgute cimbru
  • 1/2 lingurita ulei de trufe
  • 1 lamaie
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 150 grame branza Cottage sau branza proaspata de vaci
  • Pentru salata:
  • 2 linguri alune de padure neprajite si nesarate
  • 200 grame spanac
  • 1 mar
  • 40 grame branza albastra (Eu am folosit Dana Blue)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure:

Se hidrateaza ciupercile porcini in apa fierbinte.


Se incalzesc 2 linguri ulei de masline intr-o tigaie si se adauga usturoiul pisat, chiliul, ciupercile proaspete, feliate, crengutele de cimbru, si porcini. Se prajesc cateva minute.


Se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj.


Se prajesc alunele de padure intr-o tigaie fara ulei, pana prind putina culoare. Se scot pe o farfurie si sa sfarama usor.


Se aseaza spanacul intr-un bol si se adauga marul dat pe razatoare sau taiat julienne, branza albastra, rupta in bucati si se presara alunele de padure peste.


Cu ajutorul unui blender vertical, se transforma sosul de ciuperci in pasta. Se adauga 3 linguri din apa in care fierb pastele, se adauga uleiul de trufe, sare si piper si se lasa sa fiarba la foc mic.


Se scurg pastele, pastrand putin din apa in care au fiert si se adauga peste sos. Se adauga din apa, daca este nevoie, pentru a obtine un sos cremos. Se adauga coaja de la 1 lamaie, patrunjelul tocat si branza Cottage.


Se amesteca cu grija.


Se stropeste salata cu sucul de la 1 lamaie si ulei de masline.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli in sos de ciuperci si salata de spanac cu mar, branza albastra si alune de padure" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

13.04.2016, 20:46

O, ce reteta ! Imi place Jamie

CameliaR 1

14.04.2016, 10:48

Panacris 1

07.01.2017, 13:25

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4153 puncte

mihaelar63

3228 puncte

mirela0911

3166 puncte

 Adi

3000 puncte

Constelatialeu

2333 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza si conopida