Galuste cu piersici!!!

de Panacris in Dulciuri, 7 Aug 2011 | 5080 vizualizari

 

A ramas un pic de piure de la masa de duminca si mi-a parut rau sa-l dau deoparte! Prune nu am avut, doar cateva piersici! Au iesit niste gomboti deliciosi!!!

 

INGREDIENTE

  • piure de cartofi 300 gr
  • oua 2 bucati
  • faina 100 gr.
  • piersici 
  • pesmet 150 gr.
  • zahar vanilat 3 pliculete
  • scortisoara
  • unt 50 gr.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu piersici!!!:

O reteta minunata de gomboti .

Piureul, faina si ouale se amesteca pana se omogenizează bine. Piersicile se curata de coaja se taie bucatele se presara cu zahar vanilat si un praf de scortisoara. Din aluatul obtinut se ia cate o bucata, se aplatizează, in mijloc se pune o bucata de piersica si apoi se rotunjeste pana se formeaza o bila. Se pune la odihnit pe o planseta presarata cu faina pana se termina toate galustele. Intre timp, intr-o oala mare, se pune apa la fiert cu un pic de sare. Cand incepe apa sa clocoteasca se pun galustele la fiert. Se da focul mic, se lasa la fiert pana se ridica la suprafata galustele. Intre timp intr-o tigaie se pune untul la topit, dupa ce s-a topit se adauga pesmetul si 2 plicuri de zahar vanilat. Cand galustele au fiert se scot si se pun in tigaia cu pesmet, se tavalesc sa se imprime bine amestecul de pesmet pe ele. Se servesc fierbinţi stropite cu smantana.

Pofta buna!

Incercati si voi macar o data reteta de gomboti cu piersici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu piersici!!!" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Tort de indragostiti