Galuste cu piersici

de ana in Dulciuri, 21 Ian 2010 | 3175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • faina
  • piersici din compot
  • nuci
  • zahar
  • zahar vanilinat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu piersici:

Punem cartofi curatati si taiati la fiert , dupa ce s-au fiert bine ii pasam si ii dam la racit.Dupa racire adaugam oul si faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat ca de paine.Intre timp taiem cuburi maricele de piersica si le punem la scurs.


Luam bucati de aluat le facem mingiute apoi le aplatizam in palma ,punem in mijloc cubul de piersica si unim marginile pentru a obtine o bila .


Punem apa la fiert ,dupa ce a clocotit adaugam bilutele si dam focul la mic(cu o lingura de lemn le deprindem usor de pe fundul cratitei) ,cand se ridica deasupra le scoatem cu o pleta si le dam prin miez de nuca macinat amestecat cu zahar si zahar vanilinat.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

21.01.2010, 12:38

semnul reprezinta faptul ca imi place , eu chiar uitasem de caisele din compot , si pe deasupra chiar este interesant sa vezi cum pregatesc alti bucatarasi o reteta similara . mi s-a intamplat zilele trecute ca fiul meu sa ceara coltunasi cu pesmet si supa de razalai , dupa doua zile au fost postate supa de gaina cu frecatei de catre oana si varenki de catre anisoara . sper ca nu se va supara nimeni daca postez si eu retetele cand o sa le prepar .

mari 1

21.01.2010, 13:08

Teo 1

21.01.2010, 21:58

ai dreptate ,Mihaela!chiar e simplu de facut.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Gogoşi cu lămâie glazurate