Galuste cu piersici

de ana in Dulciuri, 21 Ian 2010 | 4518 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 1 ou
  • faina
  • piersici din compot
  • nuci
  • zahar
  • zahar vanilinat 
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste cu piersici:

Punem cartofi curatati si taiati la fiert , dupa ce s-au fiert bine ii pasam si ii dam la racit.Dupa racire adaugam oul si faina cat cuprinde pentru a obtine un aluat ca de paine.Intre timp taiem cuburi maricele de piersica si le punem la scurs.


Luam bucati de aluat le facem mingiute apoi le aplatizam in palma ,punem in mijloc cubul de piersica si unim marginile pentru a obtine o bila .


Punem apa la fiert ,dupa ce a clocotit adaugam bilutele si dam focul la mic(cu o lingura de lemn le deprindem usor de pe fundul cratitei) ,cand se ridica deasupra le scoatem cu o pleta si le dam prin miez de nuca macinat amestecat cu zahar si zahar vanilinat.


Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste cu piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

mihaelar63 1

21.01.2010, 12:38

semnul reprezinta faptul ca imi place , eu chiar uitasem de caisele din compot , si pe deasupra chiar este interesant sa vezi cum pregatesc alti bucatarasi o reteta similara . mi s-a intamplat zilele trecute ca fiul meu sa ceara coltunasi cu pesmet si supa de razalai , dupa doua zile au fost postate supa de gaina cu frecatei de catre oana si varenki de catre anisoara . sper ca nu se va supara nimeni daca postez si eu retetele cand o sa le prepar .

mari 1

21.01.2010, 13:08

Teo 1

21.01.2010, 21:58

ai dreptate ,Mihaela!chiar e simplu de facut.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

katty

5306 puncte

Rocsi

5067 puncte

mirela0911

4906 puncte

 Adi

2951 puncte

RODIMUR

2046 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tocana padurarului
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui la tigaie, cu ciuperci si smantana

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 21:31

Desert prajitura cu urda si bezea

pe 09.08 la 19:36

Desert cu zmeura, ciocolata si lamaie

de Rocsi 9

pe 09.08 la 18:26

Salata mediteraneana, cu paste, ton, rosii cherry si pesto

de RODIMUR 7

pe 09.08 la 14:33

Mancare scazuta de cartofi cu castraveti in saramura

de Adi 4

pe 09.08 la 12:22

RETETA RECOMANDATA
Galuste cu prune