Galuste de dovlecei si branza la ceaun

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 9 Apr 2013 | 3490 vizualizari

 

Geniale.....pur si simplu!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 dovlecel mare( sau unul mic)
  • 140 gr telemea( eu am pus Hochland de vaca)
  • 5 linguri branza de vaci
  • 1 ou
  • 1 albus
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri gris
  • un praf de turmeric( merge si fara)
  • un praf de sare
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • marar tocat( 1/2 legatura)
  • pesmet
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste de dovlecei si branza la ceaun:

Amestecam branza moale cea faramitata cu oul si albusul. Adaugam si restul ingredientelor, ceapa si usturoiul tocate marunt, faina, grisul, sarea, turmericul si la sfarsit dovlecelul dat pe razatoarea mare.

Formam galustele luand usor din compozitia moale si tavalindu-le prin pesmet.

Facem cate  patru cinci cate prajim intr-o transa in ceaun. In timp ce le prajim preparam altele, sau le putem face pe toate si dupa sa le prajim.

Le scurgem pe un prosop de hartie de excesul de ulei.

Le servim dupa dorinta...sunt incredibil de gustoase si dau dependenta:))) maine le fac din nou :D

TIPS-URI

1

Le puteti proba si coapte la cuptor pentru a evita prajeala

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste de dovlecei si branza la ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Satisfyyourcravings 1

10.04.2013, 00:33

Yummy!

diana_k 1

10.04.2013, 13:22

foarte bune galustele

Sim0na 1

10.04.2013, 14:19

Interesanta combinatia! trebuie incercata!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

 Chupe de camarones- supa peruana de creveti.Reteta nr.46  din  Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta taraneasca