Galuste dulci cu branzica de vaci

de laura_n in Mancare copii, 30 Mar 2014 | 3044 vizualizari

 

Un desert bun pentru bebelusi si nu numai!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr branzica de vaci (proaspata)
  • 1 canita mica gris
  • 3-4 linguri zahar brut
  • un pic de coaja rasa de lamaie
  • 2 oua (proaspete, de tara)
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste dulci cu branzica de vaci:

Punem la fiert, o cratita larga, cu apa.


Intr-un castron, punem branzica de vaci. O faramitam cu o furculita si adaugam zaharul si grisul. Separat, batem cele doua oua, si le turnam peste compozitia de branza. Amestecam bine, sa se omogenizeze. Radem un pic de coaja de lamaie. Lasam deoparte un pic compozitia.


Cand apa incepe sa fiarba, luam o lingura de metal, o dam intai prin apa fiarta, apoi formam galuste din compozitie pe care le punem la fiert, in apa. Cand se ridica la suprafata apei, le mai lasam cateva minute sa fiarba, apoi le scoatem cu o lingura. Le asezam pe un platou, presaram un pic de zahar vanilat sau dulceata si le servim.


 

TIPS-URI

1

ouale de tara dau o culoare mai frumoasa.

2

eu le scot din apa cu o lingura, nu le strecor pentru ca imi place sa fie mai zemoase.

3

sunt usor de facut, si sunt pe placul celor mici. Se pot da si bebelusilor, incepand cu 9-10 luni.

Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste dulci cu branzica de vaci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Satisfyyourcravings 1

31.03.2014, 13:20

Ce idee minunata!

anca_rm 1

31.03.2014, 15:59

ce idee buna

merisor 1

04.04.2014, 08:44

ce bunatati ai facut tu aici!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cnedle