Margarete (macarons fals)

de gospodariu in Mancare copii, 17 Mai 2016 | 1139 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua;
  • 140 g zahar pudra;
  • 140 g faina alba;
  • 1 lingurita zahar vanilinat;
  • esenta dupa preferinta;
  • colorant alimentar;
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Margarete (macarons fals):

Intr-un bol se mixeaza cele 2 oua intregi cu zaharul vanilinat,apoi zaharul pudra cernut se pune peste oua in 3 reprize si se mixeaza foarte bine aproximativ 20 minute pana se topeste tot zaharul.


Cand zaharul s-a topit se pune faina si se amesteca ca la macarons cu ajutorul unei spatule cu miscari lente de jos in sus. Se adauga colorantul alimentar (dupa preferinta) si esenta si se omogenizeaza pana compozitia curge de pe spatula ca o panglica.


Cu ajutorul unui pos se toarna compozitia intr-o tava de macarons sau pe hartie de copt formand discuri uniforme.


Tava cu margarete se lasa la uscat timp de 24 ore, dupa care se introduce la cuptor pentru 12-14 minute la temperatura de 140 grade.


Cand sunt gata se scoate tava si se lasa 5-10 minute la racit pentru a se putea dezlipi usor.


Se umplu dupa prefeinta cu diferite creme.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Margarete (macarons fals)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

Bya Ralu 1

18.05.2016, 21:37

nuky 1

21.05.2016, 18:44

Spune-mi ce inseamna "la uscat"?

gospodariu 1

21.05.2016, 20:11

Nuki,"la uscat"adica atunci cand atingi macarons-ul cu degetul,acesta are suprafata foarte lucioasa si nu se lipeste de deget.

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti spritati