Galuste pufoase de gris

de Lavinia in Supe, 27 Iul 2014 | 5347 vizualizari

 

Se fac super usor doar trebuiesc urmati cativa pasi...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/3 lingurita de sare
  • gris
  • 4 l supa de pui
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Galuste pufoase de gris:

Se separa albusurile de galbenusuri.


Intr-un bol se bat albusurile cu un praf de sare pana devin spuma tare.(de preferat cu telul)


Se adauga galbenusurile si se amesteca usor.


Grisul se adauga treptat,in ploaie,amestecand usor cu o furculita.


Compozitia este gata atunci cand se ia usor de pe furculita.(vezi foto)


Eu am avut niste oua mari asa ca am folosit in jur de 160 g gris.


Am pus supa la fiert .


Cu ajutorul unei lingurite am luat cate putin din compozitia de galuste si le-am pus in oala cu supa.(de preferat este sa folositi o oala mai mare deoarece galustele se umfla destul de mult )


Am lasat galustele sa fiarba pana au devenit moi stropindu-le din cand in cand cu putina apa rece.(eu le-am stropit de vreo 3 ori)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Galuste pufoase de gris" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

27.07.2014, 21:59

MOKUSKA 1

28.07.2014, 07:12

ne plac

MotanLaOale 1

28.07.2014, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste