Garnitura cartofi taranesti la cuptor

de ela in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 71841 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg cartofi
  • 200 gr kaizer
  • sare
  • piper
  • condimente pentru cartofi de la fuchs(sau cimbru,rozmarin,marar,sare,piper)
  • 200 gr branza rasa
  • 150 gr cascaval ras
  • 4 oua
  • 150 gr smantana
  • patrunjel tocat
  • unt
  • lapte
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura cartofi taranesti la cuptor:

Curatam cartofii, ii taiem rondele si ii punem la fiert cu apa si sare, 15minute din momentul in care incepe apa sa fiarba. Scurgem apa si ii lasam intr-o sita la scurs.


Kaizerul il taiem felii subtiri. Ungem o tava cu unt si punem cartofii, condimentam cu mirodeniile pentru cartofi si punem deasupra feliile de kaizer.


Batem ouale cu sare si piper, adaugam smantana si telemeaua rasa si omogenizam bine.Turnam compozitia in tava, apoi presaram deasupra cascavalul ras si patrunjelul tocat.


Dam la cuptorul preincalzit aproximativ 50 minute, pana se rumeneste frumos compozitia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura cartofi taranesti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (51)

simo_brkic 1

06.12.2012, 01:56

mmmmmmmmmmmmm

PREDA 1

12.07.2017, 16:33

Buna ziua,
in reteta la incrediente, avem si laptele dar, nu avem in decsriere.Unde il punem si cand?

Multumesc mult!!

ela 1

12.07.2017, 23:16

laptele il amestecam cu smantana

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cartofi "crestati", la cuptor