Garnitura de cartofi cu busuioc si soia prajita

de Valclaudia in Mancaruri de post, 15 Mar 2015 | 4148 vizualizari

 

mancare de post

 

INGREDIENTE

  • 1 punga bucatele de soia Inedit
  • 500 gr. cartofi fierti in coaja
  • sare si piper dupa gust
  • 2 linguri pasta de busuioc
  • 1 lingurita vegeta de post
  • 3 linguri ulei
  • 1 ardei kapia rosu
  • marar verde proaspat tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Garnitura de cartofi cu busuioc si soia prajita:

Spalam cartofii si ii fierbem in coaja. Ii trecem sub jet de apa rece, ii curatam si ii taiem felii. Ardeiul se spala, se taie fasii ori rondele si se pune intr-o tigaie antiaderenta la foc iute, presaram sare si piper dupa gust si lasam la foc pana se inmoaie putin ardeiul. Adaugam rondelele de cartofi, pasta de busuioc si amestecam. Lasam tigaia acoperita sa se intrepatrunda aromele.

Bucatile de soia se pun la fiert in apa cu putina vegeta de post. Le fierbem cca 7 minute, le scurgem de apa in care au fiert, incingem intr-o craticioara uleiul, adaugam bucalelele de soia si le prajim pana capata aspect de rumen.

Sevim garnitura de cartofi cu bucatelele de soia prajita, inainte de servire presaram marar verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de cartofi cu busuioc si soia prajita" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi