Garnitura de cus-cus cu friptura de pui

de mirela0911 in Pui, 6 Mai 2018 | 8710 vizualizari

COMENTARII (18)

Lau 1

06.05.2018, 19:30

Prima servita

vasimur 1

06.05.2018, 19:35

MotanLaOale 1

06.05.2018, 19:36

RODIMUR 1

06.05.2018, 19:56

Fix pe placul meu!

- Andreea - 1

06.05.2018, 20:01

Valclaudia 1

06.05.2018, 21:29

grozava idee pentru un pranz in familie!

katty 1

06.05.2018, 22:22

Minunat!

kytz 1

07.05.2018, 06:28

Un meniu perfect!

xana 1

07.05.2018, 12:36

dantes 1

07.05.2018, 12:39

Bun!

Rahela Velicu 1

07.05.2018, 12:48

Oana 1

07.05.2018, 16:26

Ce bine arata!

miki_a 1

07.05.2018, 17:03

Super!

mihaelar63 1

07.05.2018, 19:00

Interesanta combinatie POsibil ca eu as fi aromatizat cu carnat preparatul de la inceput

Rocsi 1

07.05.2018, 20:27

Pai mai trebuie sa incercam chestii noi, cat de cat apropiate de gustul nostru, ca poate ne plac si mai schimbam si noi cate ceva! Bun, bun, bun!

Merisor 1

08.05.2018, 10:15

Ce papa bun!

oanapl 1

09.05.2018, 21:39

Delicios!

VictoriaPaduret 1

11.05.2018, 08:45

Din ceea ce am văzut la arabi, cous-cous nu se fierbe, ei au o oală specială, cous-cousieră, cu o strecurătoare deasupra. În oala propriuzisă se fierbe carnea și legumele, iar în strecurătoare se pune cous-cous-ul frecat cu puțin unt. Se acoperă cu capac și se lasă să fiarbă conținutul din oală chiar 2-3 ore. Astfel granulele se fierb la aburi și preiau aroma conținutului din oală. Din când în când se ia strecurătoarea deoparte și se amestecă în cous-cous. Se servește cu cous-cousul pus în farfurie și deasupra o parte din cele fierte în oală, alături de un sos de roșii sau sos alb, de regulă picant.
Se poate și ca în rețeta prezentată, dar peste cous-cous se pune în supa clocotită, se acoperă vasul cu capac și se ia de pe foc. Nu am văzut nici în Algeria, nici în Tunisia ca cous-cous-ul să se prăjească înainte de a fi gătit, dar se freacă cu unt pentru a nu aglomera granulele să se facă cocoloașe.
Este într-adevăr foarte gustos.
Eu prepar cous-cous cu apă clocotită (supă) pusă deasupra, acopăr cu capac și las până se înmoaie granulele.

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuscus cu pui si legume