Gem de cirese,visine si zarzare

de ianculubita in Dulceata / Gem, 6 Iul 2011 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g cirese
  • 500g visine
  • 500g zarzare sau caise
  • 2kg de zahar
  • vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de cirese,visine si zarzare:

Fructele spalate scoase samburii,le-am pus in vasul de dulceata cu zahar,am scuturat vasul sa se amestece si l-am lasat cateva ore dupa care l-am pus la fiert 1 1/2h,spumuind din cand in cand;cand a fost gata,am adaugat vanilia si l-am pus fierbinte in borcane;are o aroma deosebita;voi mai face astfel de amestecuri de fructe.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de cirese,visine si zarzare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

adry88 1

06.07.2011, 20:51

Lau 1

07.07.2011, 13:03

bun

lilik 1

08.07.2011, 18:03

tare bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu mere si branza
  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

  • 28

    MA

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!