Gem de macese

de Oana in Dulciuri, 20 Noi 2014 | 10007 vizualizari

COMENTARII (23)

diaconta 1

20.11.2014, 16:16

Grozav de bun
Si noi pregatim in fiecare an dar cumparam pasta gata preparata de la o doamna,asa ca doar o fierbem cu zahar.
Bravo harnicuto

Ela68 1

20.11.2014, 16:23

preferatul meu

reisnaor_2006 1

20.11.2014, 16:35

MotanLaOale 1

20.11.2014, 16:37

bun bun

Gherca Daniela 1

20.11.2014, 16:38

bun, bun

Georgiana78 1

20.11.2014, 16:53

Gustoasa si sanatoasa!

katty 1

20.11.2014, 17:36

Ce imi place gemul de macese .Delicios !

babi5 1

20.11.2014, 17:55

Este munca de chinez batrin la ea dar merita

Valclaudia 1

20.11.2014, 17:59

curajoaso!

mirela0911 1

20.11.2014, 18:51

Tare mult ne place!

simona72 1

20.11.2014, 19:04

Nu am facut niciodata, dar imi aduce aminte de copilarie!!

Bya Ralu 1

20.11.2014, 20:58

eu nu am mai papat!dai un borcan?

Bunica 1

20.11.2014, 21:29

Tare bun!

Ksenya 1

21.11.2014, 09:36

Azi imi iau si eu macese,sper sa gasesc

Oana 1

22.11.2014, 20:01

Hi,hi, e prima data cand fac si eu si ce credeti, a doua zi am mai facut o tura Chiar ca am fost curajoasa! Dar am avut noroc, pentru ca acasa am o sita la robot si am strecurat pasta in 5 minute, super a iesit! Chiar acum am mancat un croissant uns cu unt si cu gem de macese, bun rauuuuu!

ianculubita 1

16.10.2015, 12:28

Este intradevar super bun,imi pare rau ca mie nu mi-a ramas culoarea putin mai rosie,dar nu cred ca asta-i baiul!!

Oana 1

16.10.2015, 15:00

Poate l-ai fiert mai mult...dar asa e, nu are importanta

diaconta 1

16.10.2015, 15:07

Da,ai avut noroc cu robotul,altfel e munca nu joaca.
Noi cumparam pasta de macese de la o doamna care are o "masinarie" cu care o pregateste.
Noi o fierbem fara zahar cam o ora si un sfert si pe urma cu zaharul cam jumatate de ora.Am pus 1 kg zahar la 3l de pasta.
Culoarea a ramas foarte frumoasa dupa ce s-a fiert.
Te felicit Oana

Oana 1

20.10.2015, 17:56

Multumesc

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:48

Xandrinne 1

22.10.2015, 16:48

dantes 1

23.10.2015, 06:42

Buna!

Ksenya 1

23.10.2015, 08:24

L-am facut !Fetelor,cele care inca nu v-ati hotarat....vi-l recomand...e atat de fin ,o adevarata bomba pentru papilile gustative!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert nuci umplute