Gem de mere aromat

de katty in Conserve, 18 Noi 2014 | 1229 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg mere
  • 1/2 kg zahar
  • ghimbir pudra
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 cana apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de mere aromat:

Spalam merele si le taiem felii mai groase , pastrand si casuta cu seminte . Punem peste ele o cana de apa si le fierbem la foc mic pana se inmoaie . Trecem prin sita merele fierte , inclusiv piureul de la ele , pastrand in sita doar cojile si semintele . Peste pasta de mere adaugam zaharul si fierbem la foc mic pana se ingroase . Cu 5 minute inainte de a fi gata punem coaja rasa de lamaie si ghimbirul pudra .

Punem gemul fierbinte in borcanele sterile , punem capacele si acoperim borcanele cu paturi pana a doua zi .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de mere aromat" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

babi5 1

19.11.2014, 08:27

Rocsi 1

19.11.2014, 10:55

Imi place!

MotanLaOale 1

19.11.2014, 16:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cherry la borcan