Gem de merisoare

de Bunica in Conserve, 21 Oct 2012 | 3262 vizualizari

 

De la aceeasi sursa a dragei Panacris, care de altfel mi-a si dat pasta pe care o avea in plus si careia io multumesc si pe aceasta cale.Multumesc Cristina!

 

INGREDIENTE

  • 1 l pasta de merisor
  • 750 g. zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gem de merisoare:

Zaharul cu pasta de merisor se pun intr-o cratita de 4 l.si se pun la fiert.


Se fierb avand grija sa nu se lipeasca.


Cand s-a ingrosat putin se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca.


Se pune in borcane ,se pun capacele bine infiletate .


Se pun in camara,asteptand sa fie folosite.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de merisoare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

elucubratiiculinare 1

22.10.2012, 10:27

nu am papat niciodata, cred ca e delicios

lilik 1

22.10.2012, 15:55

Sim0na 1

23.10.2012, 11:12

Nici d-asta n-am mancat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tort Raisa,cu zmeură şi ciocolată-Reţeta cu numărul  700

ieri la 21:44

Tartă cu brânzeturi şi broccoli

ieri la 20:59

RETETA RECOMANDATA
Vinete calite - baza pentru diverse preparate