Leustean si patrunjel ptr iarna

de Panacris in Conserve, 27 Mai 2012 | 5014 vizualizari

 

Luna mai, este luna in care leusteanul si patrunjelul, au cea mai inalta nota, in aroma lor! Citez din liric in viata " Sa trecem la treaba!":D
Am cautat pe site diverse metode de a conserva verdeturile, combinand ideile bucatarasilor, am creat o noua reteta;) Sper sa va incante ideea!:)

 

INGREDIENTE

  • leustean proaspat,
  • patrunjel proaspat,
  • sare mare neiodata,
  • ulei de masline
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Leustean si patrunjel ptr iarna:

Leusteanul si parunjelul se curata, se spala si se toaca foarte marunt. Reconsc ca am folosit robotul de bucatarie. Se amesteca cu sare mare si ulei de masline, se pune in borcane, indesat, se capseaza si se pune la racoare. E prima oara cand pregatesc, astfel verdeturile, sper sa se pastreze bine, pana la primavara.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Leustean si patrunjel ptr iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MIUTA 1

28.05.2012, 15:23

Imi place ideea ta dar eu am pus deja la congelator,asa fac in fiecare an si e sigur.
O sa incerc si asa

Panacris 1

28.05.2012, 15:38

Da, Miuta, am pus si la congelator, dar am vrut sa testez anul acesta si varianta la borcan! Multumesc pentru apreciere!

mamaieelena 1

28.05.2012, 23:34

place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume pentru iarna