Cherry in sos cu busuioc

de ianculubita in Conserve, 6 Sep 2013 | 1344 vizualizari

 

De multe ori cumparam din comert aceste rosii pentru paste mai ales;acum daca am avut rosiile mele, mi-am facut singura

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rosii cherry
  • 1 mana de busuioc verde (se poate si mai mult pentru cine doreste)
  • 1 capatana de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 cana cu bulion de rosii
  • 1 lingura de oregano uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cherry in sos cu busuioc:

Intr-un vas pregatim sosul din bulion, 3 cani cu apa, sare si piper dupa gust. Dupa ce a clocotit bine oprim focul si adaugam usturoiul bine pisat, oregano si busuiocul tocat marunt. Umplem borcanele in care am pus rosiile spalate, infiletam capacele si le fierbem 1 h, le lasam in apa sa se raceasca apoi le depozitam la camara.

 

TIPS-URI

1

cine doreste poate pune si putin ulei de masline

2

bulionul de rosii poate fi inlocuit cu pulpa proaspata de rosii,eu am ales calea cea mai simpla

Daca ti-a placut reteta noastra "Cherry in sos cu busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

kukibella 1

06.09.2013, 12:04

Corinuta 1

06.09.2013, 16:20

minunat!

ianculubita 1

07.09.2013, 12:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Camelya

12270 puncte

oanapl

11200 puncte

Lau

Lau 9

10910 puncte

Valclaudia

8020 puncte

 merisor

7770 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Hortansa
  • 24

    MI

  • 25

    J

  • 26

    V

  • 27

    S

  • 28

    D

  • 29

    L

  • 30

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Roșii în suc propriu