Ardei iuți în oțet

de Panacris in Conserve, 21 Sep 2014 | 3514 vizualizari

 

În fiecare an, de vreo cinci ani, încerc o nouă rețetă de ardei iuți pentru iarnă. Vin acum cu o nouă rețetă simplă și bună! Pentru mine e nouă, pentru alții e de când lumea :D

 

INGREDIENTE

  • ardei iuți micuți verzi și roșii 500g,
  • oțet 9 grade cca. 1000 ml,
  • sare 4 linguri,
  • zahăr 4 linguri.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei iuți în oțet:

Ardeii se spală sub jet de apă rece, apoi se așează estetic în borcane sterilizate. Se adaugă în fiecare borcan 1 lingură de sare pentru murături și o lingură de zahăr, apoi se adaugă oțet de 9 grade, până ce se umple borcanul, se închide ermetic cu capac, apoi se depozitează în cămară.

Simplu, rapid și pișcăcios! ;)

Răbdare, spor și succes! >:D<

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei iuți în oțet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

jolygina 1

22.09.2014, 00:30

buni

Merisor 1

22.09.2014, 09:30

Trebuie sa fac si eu

Panacris 1

22.09.2014, 09:55

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pasta de ardei iute cu busuioc